Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

De Var Filmen Vi Sa, Mannen Min Sa Ingenting For Han Til Slutt Snudde Seg Mot Meg Og Sa At Han Var Javlig Kat.

Far ikke sove og alene hjemme.


Herlige hofte bevegelser startet, og hendene mine tok tak i rompa
hennes. Hun fortsatte a ri, og annet enn litt
ekstra smiling hver gang fingeren glei inn pa nytt fikk jeg ikke som
bakemelding.

Hun hadde ikke problemer a sove lenger den natten ;)


Selv var jeg pa vei fra en fest, var sjafor, sa sa at jeg kunne komme
oppom en tur om hun ville.Øynene mine hadde lukket seg, og nar jeg apnet de, sa jeg
henne sitte der smilende.

Den vate fingeren trengte ikke mye press for den kom innenfor muskelen,
lot den gli ut igjen, hentet mer fuktighet, og etter dette noen ganger
var pekefingeren nesten helt inn.
Hun var fortsatt godt opptatt med a bruke leketoyet selv, men hun kom
med en kommentar "Fortsett, mer, mer, men rolig, aaah, deeeeilig". Hun var hjemme alene og horte skumle lyder og fikk ikke sove,
ville bare prate litt.Hun
stoppet ridinga et lite sekund, men hun skoyt rompa litt ut mot
fingeren, fortsatte a ri og sa "Men var forsiktig der, ikke provd noe
sant for".

Litt pa kantenHun skjov han plutselig vekk, dyttet han ned pa sengen og tok ham i munnen, hun slikket og sugde ham slik bare hun na kunne, mykt, men samtidig bestemt ble han behandlet av hennes munn og tunge, ut og inn, langt ned i halsen hennes, han smakte sa deilig og hun fikk ikke nok av ham. Kelneren kom og de bestilte seg mat, sa fort han forsvant var handen hennes pa pikken hans, han var sa stiv og hun ville ha ham, orket neste ikke vente. De hadde lart hverandre a kjenne fort, kanskje fordi de ikke var sjenerte for hverandre, men fortalte hva de likte og ikke likte. Hun apnet glidelasen hans mens hun hele tiden holdt blikket hans med sitt. Og vil du ha fortsettelsen ma du be pent.Han ble sloret og pustet tungt "du er gal" hvisket han.....hun latet som om hun mistet noe pa gulvet, boyde seg ned og tok han i munnen, omt og forsiktig, tungen lekte pa tuppen og hun drog i ham, et par ganger lot hun ham gli ut og inn av munnen sin, sa slapp hun ham og lot ham sitte der med en dundrende stapikk, hun slikket seg om munnen akkuratt tidsnok til at kelneren sa det. Hun rodmet nesten nar hun tenkte pa hva de hadde gjort og spesielt det som skjedde pa restauranten.

Jan filmet mens jeg spiste speilegg og samtidig satt oppe pa Lars med pikken hans inne i meg.Uten a vente pa svar forsvant han og kom rett etter tilbake med kameraet. Na var jeg sa tent at jeg var med pa alt.Lars filmet pa nart hold hvordan saden til Jan la rundt pikken hans som jeg fortsatt red, deretter filmet Jan nar Lars tok meg bakfra, nar jeg red ham og tilslutt nar jeg red Jan igjen med pikken til Lars pulserende ut og inn av munnen min.Kom inn a ta en ol med Jan og meg sa han, vi har leid en film og kjopt litt drikke.

 

 

Vi elsket der rett foran TV’en og aldri har mannen min tatt meg sa ratt.

De var filmen vi sa, mannen min sa ingenting for han til slutt snudde seg mot meg og sa at han var javlig kat. Jeg tror hun er vat i fitta sa han for han la benet mitt ut og dro skjortet opp.
Na dro Lars ned buksene og ut kom en stiv pikk, du far smake pa min na sa han, sa kan du suge Jan ogsa da far du enda bedre sammenligningsgrunnlag.Til slutt sprakk det for mannen min som sa at han var lei seg, hvis jeg ville ha hevn fikk jeg heller forfore svogeren min, han har jo et godt oye til deg sa mannen min.

Ute pa vift

Jeg satt og skottet bort pa mannen min som stirret pa TV’en som viste videoen der jeg ble rundpult av svogeren min og kameraten hans.
Da vi la og pustet ut sa mannen min at han var overasket, det hadde bare tent ham det han sa og han ble veldig kat av a se meg bli tatt av andre.
Jan kledde av seg og Lars filmet mens jeg satt meg ned over kukken til Jan, klarne hang rundt meg, blusen var apnet og skjortet dradd opp slik at underlivet var helt bart.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl