Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Hun Har Nettop Hatt Tanterod Pa Besok Sier Line, Sa Det Er Ikke Farlig.hun Hadde Deilige Hoftebevegelser Nar Vi Danset, Og Jeg Var Kat Som Et Spett Etter A Ha Danset Flere Klindanser Med Henne.

Foling i fjara: versjon 2

Han boyde seg frem mot ansiktet mitt, og jeg motte leppene hans i et deilig kyss. Hei sa han, men jeg klarte ikke a svare. Jeg vrikket pa meg bikinitrusen og tok pa meg sportsbhen og lospuppene.

Jeg er en aktiv gutt, og svart glad i a sykle og spille basket. Smog meg inn i Speedo-badedrakten og trippet ned til vannkanten for jeg stupte uti. Star jeg foran speilet naken ser jeg hva vennene mine mener. Hendene hans strok meg over baken, og fant veien inn under Speedoen. Jeg dro ned glidelasen pa drakten og alte meg ut. ‘SVELG DET!Han begynte a ta pa meg, pa puppene og rompa.

Sex, logn og videotape

Hun som gjennom atte ar hadde overbevist meg om at menage a trois ikke var noe for henne – akkurat der og da folte jeg at jeg var blitt utsatt for en eneste  lang logn. Gutten ramlet overende pa pleddet ved siden av henne og narmest ropte i kor "dette var sinnsykt". Jeg reiste meg opp og stilte meg ved siden med kukken mot henne. Beate er 33 ar, men gar for a vare i midten av tyvearene.Beate forsokte a svelge unna , men greide ikke a fa med seg all mannesafta som jeg pumpet ut. Jeg kunne ikke observere at karene hadde fatt noen bitt enda, og kom til a tenke pa at vi helt hadde glemt fiskestengene som stod klare. Vi har jo med et kamera jeg kan bruke" smilte jeg.

"Velkomstkomiteen" rope hun.

Blikkene som ble vekslet dem i mellom glodet av sex og jeg var helt glemt. Med hver var sekk pa ryggen satte vi kursen innover ostmarka.

Bratt snudde hun seg rundt og  begynte a nusse seg nedover de markante musklene pa magene til guttene.

Da kona mi fikk sa mange pikker hun bare ville (.... nesten)

Jeg gikk bort til dora, apnet den og lukket den
igjen. Jeg begynte a stryke henne oppover
leggene og larene. Forsiktig lot jeg en finger
skli inn i henne. Fitta var sa vat at det rant av den.Sakte
begynte hun a presse fitta si mot handa mi. De som kommer
innom far ikke lov til a si noe.

Jeg merker at Line har sluttet a suge meg og er pa vei a sette seg over meg. Hun har nettop hatt tanterod pa besok sier Line, sa det er ikke farlig.Hun hadde deilige hoftebevegelser nar vi danset, og jeg var kat som et spett etter a ha danset flere klindanser med henne. Nakne pa overkroppen kjartegnet og kysset vi staende midt i den lille tremannslugaren som besto av en litt bredere koye pa den en siden, og over- og underkoy med forheng pa den andre siden. Hun merker forst na den stive pikken som hviler mot hoften hennes. Denne gangen vil det ta litt tid, og etter en stund glir jeg ned pa rygg og lofter Line pa plass over meg. Jeg finner et fyldig bryst og kjartegner det lenge for jeg lar handen gli ned mot skrittet der en blottet hoven klitiris roper at hun er godt pa vei. Jeg dro genseren hennes over hodet hennes, og et par fine sma bryster med strittende vorter kom til syne. Kan du ta meg bagfra mens jeg ligger pa maven i sengen.  

En kjeler tygeligvis for seg selv mens den andre finner veien til pikken og ballene som banker henne bak for hvert tak. Kjenner at hun bruker fingrene pa seg selv, men jeg er for opptatt av Gitte til a vare mer aktiv.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl