Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Skrubber Dode Hudceller Vekk, Masserer Olje Eller Hudkrem Inn Over Hele Kroppen Pa Hverandre For Vi Elsker Lenge.vil Du Kle Av Deg?baken, Brystene, Magen, Larene, Ryggen...

Venter...

Jeg kjenner dusjen mot fingrene mine og pumper videre mens jeg suger forsiktig og vekselsvis fordi du bestandig blir litt om pa klitten like etter en orgasme.spor du og stryker neglen over apningen min, som er plaskvat og duftende na.Jeg plasserer fotbladene i senga, spenner fra og lofter underlivet da orgasmen skyller over meg. Skrubber dode hudceller vekk, masserer olje eller hudkrem inn over hele kroppen pa hverandre for vi elsker lenge."Vil du kle av deg?"Baken, brystene, magen, larene, ryggen...

Gammel vennskap ruster ikke

Hun var det man kalte "lausunge" en gang i tiden.  Lemmet hans reiste seg pa nytt, lystent pa mer enn snakk.Han masserte hele ryggen hennes, med spesielt mange sving rundt korsryggen og ned over ballene, men uten a komme inn mellom larene.
     Ragna spurte om det ogsa hadde gatt for Truls.
     Moren hadde ingenting visst for Ragna ble morgenkvalm og matte ut med historien.  "Ja, var sa snill" var svaret, sa Truls tolket henne helt rett.

Kundebesok pa jobben

Han er deilig ra i senga!

"Vi sees etterpa, vennen! Han gliste mot meg. Opp etter dora pa kontoret sitt.

TreningskompiserJeg snur meg rundt og legger bena mine over hans, slik at jeg blir sittende og skreve mot ham. Han er snekker, Trygve, og jeg griper meg i a lure pa om det er sant det de sier om at store hender betyr at han er godt utstyrt. Jeg kjenner det banker i musa i det han forsiktig ruller brystvorta mellom fingrene.

Trygve slutter ikke for jeg drar meg vekk.

Trygve fortsatte a skjemme meg bort med mange kosestunder fremover. Trygve boyer seg frem og legger haka pa skuldrene mine. Jeg rekker ham vannglasset, og blir sittende og se pa ham drikke.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl