Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Tar Kuken Din I Den Ene Handen Og Den Andre Bak Nakken Din Og Trekker Hodet Dit Mot Meg...

En darlig danser

Hun ser at jeg er det og svinser inn. Lone er interessert
i hva jeg mener om skatter og avgifter. Lone har en
liten kropp, lange fingre og smale hender, brystene er sma og er nesten ikke
synlige nar hun spenner kroppen bakover i vellyst. , spor
Lone. "Janne, Lise, Lone.." ramser han
opp. Jeg kan kjenne brystene hennes
mot kroppen min, knoppene er harde og jeg kjenner hun gjor det med vilje,
presser seg mot meg. Hun kan mye om
bil, pc-er, politikk og hun er en perfeksjonist i jobben sin, hun er
sykepleier. Vi
blir liggende og le hoyt. Hun kommer i et nydelig skrik og etterpa ramler hun omtrent
sammen oppa meg.Lones mus er et smil, et vakkert smil - hun
smiler til meg. Prover a ga pa en mate som
ikke skal avslore at jeg absolutt er nodt til a ga pa do.

Oppover i dalen - del 1

En liten fest langt til fjells der ingen skulle hjem og alle kunne sove litt frampa.Sarlig pa ungdomsskolen husker jeg, da reiste jeg med bussen og det hendte det tok tre kvarter.   Vi to andre syntes det var en god ide.

Utrolig! Etter bare hundre meter eller sa kjente jeg at det kom en liten varm sprut i buksa.   Bilen krabbet langsomt over den grusbelagte kronglete vegen oppover i dalen, telen var i ferd med a ga og vegen var blot med dype hjulspor og uberegnelige dumper. Ikke har jeg hatt behov for a tisse sa ekstremt at det har vart vondt heller.

Jeg var redd for at jeg hadde avslort for mye hva jeg egentlig tenkte og folte, men Oddny kom meg til unnsetning. - Jeg hadde ogsa gjort det hvis jeg hadde vart i hennes sted. -Ja det hendte, sa jeg. Mor pleide a si det hvis vi var veldig tissetrengte nar vi var sma, sa matte vi heller tisse i buksa enn a ga slik og holde seg, hun sa ogsa at det kunne vare farlig a holde seg i lange perioder...Kjennes det ikke rart? Jeg bare lempet alle klarne i vaskemaskinen, og satte stovlene til tork etter a ha skylt dem grundig, for de ble jo fulle av tiss de og.

Innforingen, del 1

Han dro ut pikken i det han kom og jeg kjente sadspruten sta pa klitta mi. Denne gangen var det litt hardere, og det gjorde litt mer vondt. Jeg kastet et fort blikk inn og ble staende som fjetret. Jeg hadde riktignok sett noen av de bladene Anders hadde gjemt i nattbordsskuffen sin, men a fa oppleve noe slikt i virkeligheten hadde jeg aldri trodd. rakk jeg a tenke, for jeg kjente noe kaldt og hardt smekke igjen over handleddene mine. Da gikk det for meg igjen. Den stod fortsatt apen, sa jeg regnet med at de ikke hadde kommet hjem enna. Jeg visste at den hadde retning mot rumpeballene mine, og jeg kjente harene reise seg pa kroppen min i en slags skrekkblandet fryd. Hele underlivet hans var dryppende vatt av i en blanding av sad og mine safter. Sex og smerte har ikke noe med hverandre a gjore."

I stuen sitter Marius og Andreas. Du merker det, og jeg vet at du ikke liker a straffe meg. Andreas spor deg hvorfor du ikke har fatt skikk pa meg enna. Jeg reiser meg og gar inn pa badet. Jeg far sette meg pa fanget ditt, og roe meg ned litt, for jeg kneler foran deg, og kysser handen din. Stryker meg over den tidligere solbrune, na rode rumpa.. koser med meg, opp og ned pa rumpa, pa larene, innsiden av larene.. nesten helt opp, men ikke lenger.. Du klapper meg pa hodet, og knepper ned buksen din. Gjore noe, som far frem det sexy sinte lynet i oynene dine. Du ser pa meg. Jeg gjor lydig som han sier. Jeg far reise meg og stiller meg tett opptill Remy. Sier du bare.

Nattflyvning


 
Jeg setter meg halvveis opp... det virker ikke som noen har oppdaget hva som skjer... jeg lirker av meg buksen og setter meg skrevs over fanget ditt... tar kuken din i den ene handen og den andre bak nakken din og trekker hodet dit mot meg... vi motes i det forste kysset.... jeg lar tungespissen folge konturene i leppene dine for jeg presser den forsiktig inn i munnen din... du kjenner smaken av fitten min... noe som hisser deg betyedelig opp... jeg runker deg samtidig som tungene vare blir kjent... den ene handen din finner veien tilbake til underlivet mitt og den andre kjaler med nakken min under haret mitt... kysset blir mer krevende og intenst... kjenner puls og pust oker... foler jeg er sa klar til a kjenne deg inni meg... jeg kysser deg pa munnen... letter litt pa meg... og med den ene handen forer jeg kuken din forsiktig inn i meg... jeg senker meg sakte nedover deg og lener meg inntil brystkassen din... jeg tar begge hendene mine rundt nakken din... jeg sitter helt stille en stund for bare a nyte oyeblikket... med deg dypt inni meg... munnen min finner frem til ditt hoyre ore... jeg napper forsiktig i oreflippen din for jeg lar tungen leke seg... jeg begynner a bevege hoftene veldig forsiktig... mens jeg beveger meg i et sakte tempo stimulerer du klitten min med tommelen din...   jeg vakner med hodet i fanget ditt og armen din pa hoften min... jeg reiser meg og sier: "takk for en deilig natt"... flygerne foretar en perfekt landing... vi reiser oss for a komme oss fortest mulig av flyet sa vi kan fortsette a utforske hverandre... idet jeg ser meg rundt i flyet oppdager jeg flere granskende blikk pa oss... og da forstar jeg at det er flere som har fatt med seg nattens hendelser... jeg blir varm i kinnene og ser beskjedent ned... fingrene dine masserer klitten min og kjartegner meg nedentil... jeg suger kuken din mer krevende og bestemt...
 
Vart forste mote skal vare i luften... og vi aner ikke hvordan den andre ser ut... vi vet bare vi har seter ved siden av hverandre.... det blir en lang flytur.... nattflyvning.... kjenner det kribler i kroppen av forventning... 

 samtidig som jeg runker deg...
 
Jeg finner det riktige setet og setter meg... en smule nervos... sitter a fikler med mobilen for a sla den av da jeg horer en mork stemme som sier navnet mitt sporrende... det gar noen sekunder... jeg trekker pusten og ser opp pa deg... og smiler.... reiser meg og gir deg en klem....

Jamaicas beste

Kroppen var fin og solbrun, og pikken hans var stiv og kraftig.

 

Han grep tak i brystene hennes og masserte dem mens han stadig hardere kjorte pikken in og ut av henne.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl