Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Han Skubber Sine Hender Ned I Min Linning, Og Spor Forsiktig, Vil Du Ta Av Deg Buksene ?

Hos legen

jeg har sa lyst til a merke deg lenger ned,... plutselig ligger jeg der i bare mine sorte sexy blonde truser, han siger: sa, vakkert !!-helt.. SORRY !!!!!Det... var simpelhenn altfor godt, jeg kunne ikke holde meg... - jaaaaa, horer jeg meg selv si...i en sjelvende stemme ..
jeg merker han apner den forsiktig, og begynner igjen a stryke meg omt- men mere bestemt pa en god mate. jeg merker jeg blir varmere, og at jeg er "tent".. i det han lar sine hender gli ned til min bukselinning.. han skubber sine hender ned i min linning, og spor forsiktig, "vil du ta av deg buksene" ? - jeg merker mine safter renner pa innersiden av mitt lar, og mine muskel-sammentrekkninger banke i meg..

Jeg vaknet tidlig i dag........

Vintersex


Vel inne igjen tok du av meg hanjernene og komanderte meg inn i stuen hvor
jeg na ogsa matte sta pa alle fire midt pa gulvet. Sa bandt du bindet pa oynene
mine igjen. Nar jeg har stillt meg til
rette setter du et bind foran oynene mine og brystvorteklemmer pa brystvortene
mine. + at du setter vibratorene pa dildoen og pluggen pa fullt. Jeg bare overser
deg og chatter videre, jeg kjenner at handen din er pa vei nedover magen og
er pa vei til fitten min. En aldeles harlig orgasme
var det.

Du oppdager at jeg sitter a onanerer mens jeg chatter pa nettet. Du liker det
ikke helt sa du kommer bort til meg for a se hva jeg snakker om.
Sa kjorte du den ut og inn i en voldsom fart og veldig hart.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl