Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Vil Jo Helst Ikke Vekke Oppmerksomhet.

Forretningsmiddag

Inne i basen laser jeg doren og lar skjortet skli opp over larene og setter meg pa toalettskalen. Prover a skyve handen hans opp mellom larene mine, men han tar seg god tid. Sa helt skjult ble nok ikke stonnet. Han lofter meg ned fra veggen og setter seg pa toalettskalen hele tiden med pikken inni meg. Jeg biter meg hardt i leppa for a ikke hyle ut nar det gar for meg, men stonningen er vanskelig a skjule.... Vil jo helst ikke vekke oppmerksomhet.

Uforberedt

Den utmattede hjernen hans skannet raskt over brevet og han la merke til at det var signert "Mamma og pappa" nederst. Thorbjorn ble nesten hypnotisert. Men hun hadde sett pa ham. Den kjolige luften strommet ned og slo ham i ansiktet. Men fortsatt. Ina." Og om foreldrene hans en sjelden gang fikk dratt ham (grytidlig) opp for a spise frokost med dem en helgemorgen, sa husket han fortsatt hvordan de kastet studerende blikk pa de blodskutte oynene hans, og hvordan de ofte nevnte at han plutselig var blitt sa folsom for hoye lyder. Thorbjorn takket for hjelpen, og la raskt pa roret.

Uflaks eller?

Dette ser ikke bra ut sier de og bandasjerer kneet mitt, det er ikke brukket men det blir ikke mer ski denne pasken, kun kos i solveggen mens du er i ro. Jeg vrir og vender pa meg, mens jeg stonner hoyt og prover og ikke skriker for hoyt.

Det var selvfolgelig de lekre mennene jeg siklet pa tidligere og na drev de og klemte pa kneet og laret mitt.. Jeg har ikke annet valg enn a takke ja, forteller hvor jeg skulle sove og en av dem henter tingene mine mens den andre hjelper meg til hytten deres.Gisp, sa lenge siden en mann har rort meg og na var dei 2. Lars legger seg da under meg, og forer kuken sin sakte inn, jeg ynker og stonner og vil han skal pule meg fortere.

Dumt jeg er alene her da, til i morgen, skulle jeg nett til a si, nar telefonen ringer og jeg far vite at vennene mine er blitt syke og de kan ikke komme.

Han starter a fore kuken sin inn i analen min mens jeg klynker og ber om nade.

Overraskende besok

Na var det umulig a fa sovnet igjen, jeg dro av meg buksene og begynte a leke med pikken.

Jeg merket knapt at det gikk i dora, jeg fikk forfjamset slengt pa meg buksene igjen.

Jeg gikk pa badet og hentet noe babyolje, smurte pikken godt inn, jeg kunne kjenne at det rant nedover rumpesprekken. Knappen ble apnet og buksen ble dratt av meg. Det tok ikke langt tid for vi begge var i en fantastisk verden, der alle sansene vare bare var innstilt pa hverandre og hverandres nytelse. Jeg tittet pa henne og nikket anerkjennende, hun tok pikken min i munnen igjen og sugde den stiv. Det tok ikke lange tiden for kroppen spendte seg av vellyst og saden rant som sma bekker nedover magen min. Krampene jeg kjente tidligere pa dagen var forsterket flere ganger nar jeg fylte munnen hennes med den deilige saden min. Hun skrevde over meg og ridde meg, jeg tror vi holdt pa i en halv evighet for jeg lot det ga inne i henne. Hun boyde seg over meg og ertet meg litt med de stive brystvortene for jeg lot tunga mi leke med dem. Jeg torket meg, lukket oynene og sovnet igjen.Jeg lukket oynene, fantaserte om alt det deilige jeg skulle gjore med kjaresten i helga. Jeg la meg ned pa sofaen, men hadde ikke sovet i mer enn 10 minutter for det ringte en eller annen telefonselger.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl