Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Kjente I Det Samme Hvor Uendelig Sliten Han Var.

Mens du sov


Jeg ligger over deg som om jeg skal til a la pikken gli inn i deg, men rorer deg ikke. Og jeg masserer stadig kjonnet ditt, om enn forsiktig for jeg vet du er folsom, med tungen min og leppene. Jeg kysser meg vei opp fra det hoyre kneet ditt og opp til spalten din. Du driver meg nesten til vanvidd. Å herregud du er sa deilig. Du passer meg sa perfekt.

Bergtatt

Dette noe horte absolutt ikke hjemme pa en kvinnekropp, pa et menneske i det hele tatt. Han vaknet vat av svette og med en ukjent spenning i kroppen. Hva som la i dette begrepet hadde han aldri tenkt over for na, men det matte vare a folge en ukjent sang i skogen, besatt av tanken pa a finne henne som sang. Han la hendene over brystene hennes, forstod ikke at han vaget, men kroppen hans hadde sin egen vilje na. Hun var naken under kjolen, opphisselsen i ham steg ytterligere. Det virket som om han drev fra henne og grep tak i henne i en uendelig dans gjennom den eldgamle skogen. Kjente i det samme hvor uendelig sliten han var. Han kjente varmen fra dem og lukten av liljekonvall, det steg hett i ham. Han ville knuge henne inntil seg og fravriste hemmelighetene hun bar uten at hun noensinne sa et vettugt ord. Hun tok til a klore han, forst lett sa hardere.

Sex med politiet

Han tok et siste sveip over meg, for han ogsa forsvant ut av doren min.Jeg reiste meg opp pa knarne, og fremdeles mens jeg sa ned i gulvet rakte jeg ut to skjelvende armer. «Fint, han har i det minste en stor kuk.

«Å ja! Et ludder som deg er sikkert flink til a suge kuk, kom igjen na.Og hele tiden kom det stygge ord fra munnen hans.

Han har provd og kneppe opp knapper i blusen min for og kose med brystene mine og vil gjerne at jeg skal ga truselos under skjortet. Kom pa soverommet om 10 min.. ``

Jeg kjente jeg rodmet. Dette gjorde at han matte ta en liten timeout og ise ned laret. Det er opptil deg. Jeg var dritvat og han hadde stapikk. Rune mente det kunne vare greit og roe det litt ned da det var noen som hadde lurt pa hva som var pa gang.

`` Kom `` sa jeg og dro dynen til side. `` Ri meg og fortell meg alt``

Hun satte seg over meg og begynnte og fortelle.`` Han stod bak meg og befolte meg pa brystene og mellom bena.

 

Vil dele med dere en ekte opplevelse fra Pinsehelgen.Nar hun skrevet over meg i det korte skjortet sitt sa jeg den sorte stringtrusen hennes.

`` Rune er skikkelig tent pa meg og vil ha meg.

Det var blitt ganske sent  og festdeltakere var sterkt redusert bade i antall og de gjenvarende med hoy promille. ``

`` Du tuller ?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl