Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Jeg Klarte Ikke A Forsta Hva Som Nettopp Skjedde, Hva Kristoffer Sa Til Meg.

Gry

Jeg gikk i baren og ordnet drinker til Gry og meg. Kroppen min spente alle muskler og jeg kjente orgasmen rase igjennom kroppen. Etter litt okte jeg tempoet. Hm nydelig mumlet hun. Hun satte seg pa fanget mitt og la en arm rundt skulderen min. Jeg lot som ingenting, vi bare forsatte a se pa gutta spille dart og heie pa dem. En tidligere kollega av meg jobbet na hos leverandoren. Hun apnet bukseknappen min og dro ned buksesmekken. Jeg provde a fa hendene innefor blusen hennes men hun dyttet meg mot sengen. Gry ristet og jeg merket at orgasmen rullet igjennom henne, dette trigget meg og jeg sprutet rumpa hennes full av sad i den nydeligste orgasmen jeg noensinne har hatt.

Jenta fra jobben

Etterhvert lot jeg
handen min ga ned til skrittet hennes. Mens jeg reiste meg far a finne frem en
film, satte Stine seg ned i sofaen.
Vi satte oss godt til rette i sofaen begge to. "Nei, jeg har ikke det", svarte jeg, "Men du kan
ta dette", fortsatte jeg. Jeg tenkte for
meg selv, at dette var jo koselig, da jeg plutselig kjente fingrene hennes
spille opp og ned langs laret mitt. Det har
jeg veldig lyst til", svarte Stine. Jeg horte etterhvert nokkelen ga
rundt i doren til badet, og Stine kom ut.

Hjemmeferie sommeren 2003 del 2

"Na skal jeg ri deg inn i solnedgangen" stonnet du, "jaaa" svarte jeg. "Ja, men tenk om vi moter noen" svarte jeg "da finner vi oss en busk a gjemme oss bak" svarte du. "jaaaaa. spurte jeg, " mmmmm" sa du. "Si ifra hvis du ikke vil" sa jeg
"fortsett" sa du med grotete stemme.
"dette ma vi gjore oftere" sa du mens vi hev etter pusten. Vi ruslet hand i hand tilbake den samme veien som vi kom, men na hadde varet stilnet noe og sluttet a regne. Du satte i gang et voldsomt tempo og narmest hoppet opp og ned pa pikken min mens vi stonnet usammenhengende "jaaa " " aaahhh" "la meg komme" ba jeg "kom, kom" svarte du og jeg kjente at musa di begynte a trekke seg sammen i kramper og vi kom samtidig igjen.

Vi praktisk talt rev dem av.

Jeg klarte ikke a forsta hva som nettopp skjedde, hva Kristoffer sa til meg.

Dagdrommer


Hvert andedrag sender varme vibrasjoner ut mellom svette innbydende
lepper. Du stirrer med et frekt kat
blikk pa meg, mens du smorer det inn under haken...Du ligger og venter, venter pa at jeg
skal ta den ut, blotte den for deg, slik at du kan se det harde hodet
glinse i solen.
Det sitrer i meg... kjenner spenning i a sta der lett pakledd i varmen,
vet at du ligger pa magen med skrevende ben. En voldsom utlosning, har
sprutet over bade munn hake og hals pa deg.
varme og kate, ruller vi oss ned og fortsetter der fantasien glapp...
Forhuden bretter seg tilbake og blotter alt, drar frem og tilbake.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl