Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Han Sa Kvinnen I Korsettet Sta Med Et Ordentlig Tak I Haret Til Kvinnen Pa Fanget.hun stottet Seg Med En hendene Pa Larene Hans, Mens Hun Spiddet Seg Pa Ham Med En Nesten Skremmende Intensitet.

Vann over hodet

Han kjente handflatene bli klamme, og pulsen begynne a lope.Han merket at han nistirret, men han klarte ikke a flytte blikket.

Den ene munnviken loftet seg i noe som absolutt kunne klassifiseres som et fornoyd, selvgodt og noe arrogant flir. Han kunne se at de nettopp hadde mottes, den ene strakte handen frem for a kjenne pa stoffet i den andres kape, og han kunne gjette seg til at kapens eier forklarte hvor hun hadde kjopt den. Han sa kvinnen i korsettet sta med et ordentlig tak i haret til kvinnen pa fanget.Hun stottet seg med en hendene pa larene hans, mens hun spiddet seg pa ham med en nesten skremmende intensitet.  Pa tross av svien, kjente han blodet stromme, og at kuken svulmet.

Mote med en fremmed

Harregud sa kat
han gjor meg... La de se, de ville
nok likt det de sag uansett!Han er mye sterkere enn meg sa det
nytter ikke a stritte imot..

Vi begge stonnet, og hadde det ikke vart for musikken sa
ville alle hort oss....Det er vanskelig for
noen a se oss der. Idet han kjenner hvor vat jeg er,
stonner han og smabiter meg i halsen..og uten fomling kjorer han to
fingre dypt inni fitta mi.. Jeg klemte fitta mi rundt
pikken hans og stotet imot hans stot!
Jeg smilte tilbake nar jeg kjente hvordan saden hans rant nedover larene mine..
Han sag meg nok engang i oynene mine, smilte fornoyd. Slik stod vi ei stund og bare sag pa hverandre...

"Soren," sa jeg hoyt da jeg lette gjennom sekken uten a finne boka mi. "Hey you," sa hanog kysset handa mi mens han holdt blikket mitt pa sin spesielle mate. Kat og fornoyd tuslet jeg oppover mens hangikk ved siden av.

Jeg lot tunga virvle rundt skaftet for jeg forsiktig slikketpa hodet. Jeg hadde skikkelig lysttil a kaste meg over han, men i stedet smilte jeg og sa hei. "Just up to the apartment, I forgotmy book so."

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl