Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Den Ene Er En Arbeidsneve, Ru Og Litt Hard ...

Jeg, hun og hamJeg foler en forsiktig bevegelse, og handen min ligger under en annens, det er varmt trygt eggende...Jeg lener meg bakover, i en sterk og trygg favn
" Du vet jeg passer pa"

Jeg boyer hodet, tigger om mer - gud, det er lenge siden! Men na er det for sent, jeg er fanget i en ring av hud, lukt, smak og lyder.. lyder av noen som stonner og hvisker kate ord i oret mitt - nei, i munnen min!

Jeg er nervos, det kitler i magen og jeg er usikker pa om jeg gjor det rette?
Jeg, hun og ham: Det smaker fremmed, spisst og sott. Mmmm... jeg kjenner handen spre fingrene og legge seg flat, jeg suger fingeren hardt dypt inderlig.. og slikker deretter hele handen med djupe lange sveip... Den ene er en arbeidsneve, ru og litt hard ... den andre er mykere, forsiktigere - nesten redd for at jeg skal reise meg a ga. Jeg slikker der buen begynner a bli mjukere, rundere, og jeg stopper opp.
En annens hand kommer smygende fra andre siden, stryker fingrene forsiktig over kinnet munnen halsen og jeg snur pa hodet... biter lett i pekefingeren og holder fast, mens tunga slikker lettlettlett over fingertuppen. Jeg blir varm i hele kroppen: Jeg sitter i sofaen og byr meg fram til fremmede, ber om mer, vil ha mer, krever mer ... en munn, en tunge - det spiller ingen rolle.. la meg slikke suge bite ... var sa snill!!

Lengsel

Slik vi sitter er det lett a bruke hoftene, og snart tar kroppene vare selv over og styrer oss i begjarets bevegelser. Stryke den, kjartegne den mens vi kysser hverandre med sma klynk og stonn av kathet. Og tanken pa dette gir meg et ekstra hardt og verkende sug av lengsel i mellomgulvet. Jeg skjelver i bena, skiller dem svakt sa tunga di far bedre spillerom nar du stikker den mellom kjonnsleppene og far meg til a jamre hjelpelost av lyst. I dine kyndige hender vakner jeg til evig liv og nakenheten som trer fram mens du fjerner mine tekstiler er en befrielse.

Jeg brenner av lengsel etter a kjenne dine krevende hender gli hardt over kroppen, lage merker i huden, som om du ikke klarer a styre deg av gradig begjar og likevel sa vidt klarer a holde deg i skinnet uten a bare ta meg. Dine sterke hender lukkes rundt baken min, lofter meg opp sa knarne skrever pa hver side av deg der du sitter.

Peiskos


Jeg tar imot deg med apne armer, naken kropp og en fin fantasi vi kan fullbyrde foran peisen var.Jovisst! For jeg er naken. smiler jeg til roret. - Jeg ventet ikke a hore fra deg sa tidlig i kveld.Jeg skulle boyd meg ned og kysset brystvortene dine lett for jeg holdt rodvinsglasset over deg og tomte en liten skvett pa magen din. Lofter hodet et oyeblikk med kinnet tett inntil lemmet ditt, ser pa deg og begjaret i oynene dine. Du er langt borte na.

Jeg sugde hennes klitoris inn i munnen og lot tunga gli fort frem og tilbake over den lille knotten.

Svein begynte a stonne, og trakk seg ut slik at det ikke skulle ga for ham, Trine flyttet seg bakover satte seg ned over min steinharde stake. Hun jobber pa rederikontoret og er gift med Svein som var min "lugarkamerat" pa denne turen. Jeg provde meg med forsiktige rullende motjukk der jeg la, men fikk beskjed om a ligge stille. - "Kan jeg la det komme inn i deg?" Jeg la meg pa ryggen, og hun satte seg pa nytt over ansiktet mitt. Like etter var vi nakne alle tre. Jeg lot som om jeg sov, men det var ikke lett a ligge der og hore pa intimt koseprat. - "Hysj" sa Trine.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl