Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Videre Nedover Til Trusekanten.

Overnatting

"I skuffen der." For det er ganske sterkt."

Forord: Vil bare starte med en liten kommentar. Hun fikk ikke noe svar og rullet bort til kanten av sengen. Silje kysset henne. Haper du setter like stor pris pa det som de gjor.

Overnattingsgjester

Men i neste oyeblikk kom han tilbake med en klut i handa. Riktignok var jeg ikke sa lysten pa a ha kukken hans i munnen etter at den hadde vart inne i rumpa mi, men jeg hadde ikke krefter til a kjempe imot. Han presset to fingre opp i min blote fitte, mens han sa at jeg ikke skulle misoppfatte situasjonen. Som en folge av den enorme pakjenningen datt kluten ut av munnen pa meg. Det tok ikke lang tid for jeg igjen matte gi fra meg noen ukontrollerte stonn igjen.

Han slo av vannet og gikk ut av dusjen, og i et par sekunder trodde jeg at dette var slutten pa var lille hyrdestund. Svein fortalte at Merete nok var sa utmattet etter all sexen at hun nok ville sove timevis. Jeg ma innromme at jeg var ganske misunnelig pa min venninne som hadde klart a fange en sa lekker fyr, men som sagt Merete er en lekker liten sak selv ogsa, og hun far som regel de guttene hun har lyst pa.

Jomfruen

Last fast i en hjelpelos posisjon der hun ikke kunne bevege dem. Til slutt klarte jeg ikke beherske meg lenger. Kjedelig med misjonarstilling, men hun var sa trang og deilig at det virkelig ikke gjorde noe. Videre nedover til trusekanten. Jeg merket hvordan kroppen hennes lengtet etter a bli tatt pa. Stonnet av nytelse da jeg vippet trusa til side og kysset henne pa musa. Jeg tok ett godt grep om hoftene hennes for jeg trengte inn i henne igjen. Videre langs kanten og  nedover til magen. Jeg horte pusten hennes bli gradvis tyngre mens jeg kom lengre ned. Forsiktig sa jeg ikke berorte brystene hennes lot jeg fingrene gli fra halsen hennes, gjennom klofta, og ut til hoftene. "Sa... hvordan liker du forste gang?Men det var forste gangen for henne, sa hun var naturlig litt redd.
Etterpa ble vi liggende der ved siden av hverandre. en for pa kvelden sa blyge jomfruen hadde virkelig fatt en runde hun ikke ville glemme. den kvelden kom sporsmalet jeg ikke gjemmer med det forste...

Min drom

Du ba meg stille meg med rumpa mot deg og bena godt fra hverandre.

Du snudde deg pa ryggen, drog meg inntil deg og la meg til rette i armkroken din. Pikken din lekte forsiktig i apningen min, gled litt pa innsiden for du tok den ut igjen. "Velkommen til meg" sa du, "det har jeg ikke fatt sagt" jeg smilte og sa "tusen takk for at jeg fikk komme".Tungene vare lekte med hverandre og du smabet meg i underleppen, gned deg forsiktig mot meg og sa kjente jeg sitringen, herregud jeg ville komme der og da. Klemmen du gav meg fortalte hva jeg hadde i vente, du strok meg over ryggen mens du trakk meg inntil deg, gud sa deilig det var a se deg. Jeg kom uten forvarsel, fitta mi strammet seg og jeg kjente saftene flomme over pikken din, du kjente det godt fordi du stonnet hoyt "herregud jeg kjenner du kommer, du kommer sa deilig over pikken min, melk pikken min med fitta di, herregud ja sa deilig" Saftene rant nedover larene mine og jeg falt fremover med deg over meg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl