Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

Stuebordet Var Skyvd Vekk Og Madrassene La Rett Foran Sofaen.

Overraskelse pa hyttetur

Pusten hennes hadde bygd seg opp etter a ha vekslet fram og tilbake mellom brystene et par ganger. Deretter gikk jeg over til a bruke fingrene i fitta hennes mens tunga nok en gang tok over jobben med klitten.

Jeg la meg narmere henne og lot leppene mine mote hennes nok en gang. Klitten hadde allerede svulmet opp, sa det var tydelig at hun ikke egentlig mente stopp.Svette og katskap hadde ogsa funnet plassen i neseborene mine. Sa hun idet jeg lot tungen begynne a bevege seg med rytmiske bevegelser.

Strip-tease del 1Uten a reise seg opp lirker Hanne trusen av seg.
Med en hand brettet hun forhuden stramt tilbake, og lot tungen massere der huden var som tynnest og mest folsom.
Hanne loftet hendene, og avslorte en helt glattbarbert mus.
Underlivet ble presset opp.
Sa begynte hun skate a bevege hodet fra side til side.
Jeg kommer neppe til a glemme forste gangen jeg sa Hanne, hun var kledd som om hun skulle ut a gjore byen utrygg for enhver mann som hadde kone og barn hjemme.


Jeg har oynene igjen, og nyter folelsen av pikken som hurtig trekker seg sammen inne i munnen hennes.
Hun lar munnen sakte gli opp og ned langs skaftet noen ganger, samtidig som hun fortsetter a runke Geir.
Det er bare leppene hennes som beveger seg.
Nia skjelver, hele kroppen hennes vibrer svakt, og motsbredenede gir hun slipp pa pikken hun intill na har hatt fanget i munnen sin.
Saden hans blirsprutet ut over hele overkroppen hennes, og de siste drapene drypper ned pa leppene hennes, hvor de nesten umiddelbart blir fanget opp av en ivrig tunge.
Vi spretter opp som to spente stalfjar, og folger henne inn i dusjen.
Pa ett absurd vis er det utrolig opphissende a se hvordan hendene deres samarbeider.
Hendene hans holder om hoftene hennes, og jeg ser ham strekke hals for a se hvordan hun greier a ta seg av sugingen samtidig.
Munnen hennes glir rolig lengre ned, og opp igjen, for tungen hennes slikker lags hele skaftet.
Hun runker oss begge na, blikket hennes veksler mellom oss begge, og det ser ut til at hun virkelig nyter situasjonen.
Idet hun gar tilbake til meg, og begynner a suge meg igjen, reiser Geir seg opp, og stiller seg bak henne.

Lille speil pa veggen der..

Da Ivar ogsa snudde pa hodet, svelget han og fuktet leppene.Uansett hvordan vi elsket heretter, ville jeg kunne se meg selv i all verdens stillinger mens Ivar tok meg eller jeg tok ham.Sote sting kjentes hver gang han strok over knoppen. Stuebordet var skyvd vekk og madrassene la rett foran sofaen. Centimeter for centimeter lirket jeg trusa hans ned. For pa stua hadde de et stort speil, satt sammen av atte fliser.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl