Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rojasddmk

?på Min Kones Tilstand

Han trakk den ut akkurat når han kom, skutt opp ryggen og baken, men fortsatte å kysse henne, stønn i munnen henne og sprutet en betydelig mengde av magen hennes. Med hånden klemte han deretter sakte ut de siste slimete strenger mot hennes tynne kjønnshår, før han penetrerte henne igjen og la henne våt varm favn presse den siste ut av ham. Hun strøk ham på tilbake og hun stønnet med mer spenning enn av tilfredshet. Hjertet hamret i brystet Me. Jeg hadde fantasert om det så , nå skjedde det mange ganger. Han la ikke på henne igjen, men fortsatte med ryggen opp og la sæden urørt på magen hennes. Kanskje fordi jeg fortalte ham at jeg fantasert om henne med andres sæd på selv. De kysset igjen før han så ut til å føle seg ferdig og sto opp.Jeg satt ved siden av henne. Hun kjærtegnet meg og så på meg med en vemodig, intenst blikk. Niplene på den lille bryster var hardt som de brukes til når hun var skikkelig kåt. Jeg kjærtegnet brystene hennes og trakk henne nærmere meg. Kjærtegnet henne indre lår, lot hånden gli over hennes kjønn og følte klebrig mais blandet i hennes kjønnshår. Jeg stønnet med spenning, snudde hun hodet og kysset meg. Jeg fortsatte å spille med cum i hennes kjønnshår før det ble spredt over hele sex. Jeg la langfingeren og ringfingeren gli inn i henne og deretter av igjen med fingrene mellom kjønnsleppene så Jeg fikk min klitoris mellom fingrene. Hun stønnet høyt. Jeg droppet sex og overvåket magen hennes før jeg la hånden i midten av hoved klausulen. Det var varm og fuktig, ikke så vanskelig som en sex. Sakte jeg strøk den over magen hennes og over brystene. Jeg kysset henne. Hun kysset meg tilbake og presset seg mot meg, hun luktet sæd. Jeg strøk henne på en stund til magen før jeg frigjort meg fra henne og la Simon som så misunnelig få ankommer.Han satte seg usikkert på hennes andre siden. Litt kantete prøvde å kysse hverandre, men begge lo da de snudde hodet i samme retning som nesene mot hverandre. I stedet, kjærtegnet hun ham på lår for et øyeblikk, før hun grep pikken hans og begynte å stryke den. Han stønnet og lente seg tilbake i sofaen. Hun fortsatte å stryke den, fornøyd med sin glede, før jeg oppfordret henne til å skreve ham. Først prøvde hun å sitte på huk med høyhælte sko på sofaen, men det vaklet altfor mye. I stedet satte hun seg på kneet og styrte ham inn i henne og red ham sakte. Jeg strøk henne tilbake og hale og ferdig klaske henne hardt en gang hver rumpeballe før jeg satte meg tilbake og så på.Det var hennes bursdag, men måten vi feirer det forskjellig fra alt vi vanligvis gjør. Hun hadde nølt i det lengste, men et par uker før besluttet at vi skulle gjøre det så vi skal gjøre det skikkelig. Fullt, hele veien, alt fantasien. At det var min fantasi, var det ingen tvil om, men det gikk ut av hun ville nyte også og at hun kunne gjøre det slik alt som måtte gjøres helt på hennes tilstand. Klart vi ville, og jeg får ta initiativ, men hun kunne kontrollere det, i sitt tempo. Men det var ikke derfor hun nølte mest. Hun ønsker ikke å risikere noe, ikke ta sjansen på å sette nesten ti års ekteskap på spill bare for å tilfredsstille en skitten sinn. Som Vi hadde prøvd litt først. Jeg hadde snakket med Simon, som hun sakte syklet på sofaen foran meg. Hvis han kunne tenke meg å bli avrunkad av hennes någom tid. Ved første nølte han, spesielt når jeg forklarte at det var mest for min skyld, at jeg tente på hun fornøyd annen. Så ombestemte han seg, og følte det var bedre at hun gjorde det enn han gjorde. Den første gangen jeg forlot ensom en sen og beruset kveld i stuen. Jeg kom tilbake bare når de var klar. Hun hadde ikke hatt noe imot det, og han hadde likt det. Den andre gangen jeg ble igjen i rommet. Det var litt vanskelig for begge strekker seg over seg selv. Men med litt utholdenhet fra min kones side som Han kom selv da. Deretter falt litt. Han kom etter hvert nå og da etter at barna hadde sovnet og ble avrunkad. Det hadde ikke noen negative effekter, verken i vårt forhold, eller i forholdet til Simon. Vårt sexliv ble rikere.Selv om det skritt å henne å ha sex med flere menn når jeg så den var ganske lang, så det var det jeg trodde. Jeg fortalte henne hva jeg trodde, og hun var like begeistret som jeg er hver gang, men å gå fra ord til handling var fortsatt vanskelig. Men nå vi var der. Vi hadde spist en enkel middag sammen. De var godt forberedt, og visste at hvis hun ikke føler det ville ikke være noe, og at selv om hun begynte som hun kunne stoppe når som helst, og ingen fikk lov til å være skuffet for det. En av gangen, og hun ville velge, og hvordan. Det var ikke uten innsats som vi, eller nesten utelukkende, jeg, rystet inntil to villige partnere. De bør være rent og ryddig og pålitelig. Det var Philip som var hennes venn, og de hadde kjent hverandre i lang tid. På noen måter den største risikoen, men også noen som overraskende enkelt ønsket å sette opp. Og det var Simon som var den eneste som følte hennes fortid, hvis bare hendene.Min kones lange slanke kropp over Simon kort økt tempoet når hun merket at Simon var på i ferd med å komme. Hun red ham så baken smacked mot lårene av ham og du så hvordan han unbuckled seg. Hun holdt hendene mot skuldrene hans på ham og stønnet som om å la ham komme. Han snøftet og grep tak i henne og trakk kroppen hennes mot ham mens han presset seg inn i henne så langt som han kunne. Han stønnet for hver batch som forlot ham. Da han var ferdig, trakk han slapp kuk ut av hennes ånd uten å miste henne. Først nå de kysset og jeg sto opp for å se henne halen og skinnende barm bakfra. Jeg kunne ikke hjelpe, men kjærtegne henne over halen og sette inn et par fingre i hennes klissete livmoren om de fortsatt var kliner. Siden hun ikke protestere, tvert imot heller løftet baken så Jeg lot fingrene gli inn og ut et par ganger så del av sæden rant ut av henne. Med dette som et smøremiddel jeg gled sakte over hennes klitoris igjen og hørte henne stønne av tilfredshet. Jeg lot fingrene akselerer lysbilde frem og tilbake over klitoris og hun krum klokken opp og stønnet, uten å avbryte sin hånglande med Simon. Jeg fortsatte uavbrutt til hun kom, stønnet ånd inn i armene på Ham. Hun avbrøt det bare en kort stund for å få igjen pusten, men uten å bevege seg bort fra ham.I mellomtiden, så jeg at Simon fikk hardt igjen. Deres sta hånglande virket tente ham opp igjen. Men nå har jeg også ønsket ha henne og bestemte seg for å prøve å få henne der hun lå. Hun snudde hodet mot da jeg gled inn i henne, og vi kysset så godt vi kom til, hun med ryggen til meg. Snart forlot henne leppene mine og søkte mot Simon igjen som jeg fortsatte å knulle henne bakfra. Vi vekslet så et par ganger, kysset hun ham, da hun kysset meg. Plutselig la jeg merke til at jeg var nær å komme så Jeg trakk ut pikken min ut av henne. Deretter egnet Simon å styre hans nå hard kuk inn i henne igjen. Men denne gangen gjorde han jobben så hun kunne ligge stille. Vi fortsatte vekslende kyssing, jeg trakk hodet hennes opp etter håret når jeg følte det var min tur til å få välkyssta munnen hennes for en stund. Han gled ut av henne, kanskje ved en feil, og jeg tok over henne igjen. Jeg følte at han var i ferd med å trenge inn i henne likevel, men jeg holdt på. Hun var så mottakelig og myk der nede var det på vippen han gled inn ved siden av. I stedet lot jeg ham ta over. Vi utvekslet et par ganger mellom hans og min kuk før jeg bodde opp så hvordan det så ut. Han oppholdt seg og også han gled ut så Økter som bare glans var igjen i henne, klar over hva jeg var i ferd med å gjøre. Jeg setter min kuk bare under hans og uten problemer vi gled inn i henne begge. Hun sa ingenting, jeg lurte først på om hun selv skjønte hva som foregikk, før vi forsiktig prøvde å knulle henne i var hennes tempo. Han var i når jeg er ute og vice versa. Når synkronisert våre bevegelser, og vi kom borti henne både samtidig. Som mye av en om gangen, tenkte jeg. Gear kyssing tok en stund Jeg snart ikke holde meg lenger, og kom med en krampaktig brøl kysse henne i nakken. Simon var ikke langt bak, og før jeg trakk meg ut av henne, kom han for andre gang i henne. Vi var så der en stund. Inntil hun ønsket å gå videre og vi begge gled ut av henne. Jeg satt ved siden av, og hun satt på fanget mitt og kysset meg.-Var det god baby, hvisket hun i øret mitt.

-Flott, svarte jeg, og for deg?

Alt for din skyld, hun lo og sto opp, nå tar jeg en dusj.

Hun reiste seg og travet av på de høyhælte sko med sexy rumpe vickandes.Var du i henne begge, spurte Philip som hadde sittet stille i stolen og så på.

-Jepp, vi gir svar på munnen på hver

Oh damn, sukket han, dette er ingen vanlig kone du har.

Nei, nei, hun er fin, hun spiser veldig bra, svarte jeg.
P>
Don't be the product, buy the product!

Schweinderl